Poštovani studenti,

 

u srijedu i četvrtak, 15. i 16. studenog OSC i FERIT zajednički organiziraju BAŠ ZA VAS u Kampusu konferenciju “Koda i igara” i svi studenti koji budu na događanjima, imat će opravdane izostanke s nastave za vrijeme tih događanja!

 

Što se događa ta dva dana, imate navedeno na linku:

http://softwarecity.hr/wp-content/uploads/2017/11/PLAKAT_Koda_i_igara_OSC_2017-1.pdf  

a ovo je link za prijave:

https://www.entrio.hr/event/konferencija-koda-i-igara-4609  

 

Dakle, pogledajte program, prijavite se online, a kad dođete na konferenciju, registrirajte se za registracijskim stolom neposredno prije predavanja/radionice za koju ste se prijavili (dakle, ne morate radi toga dolaziti u srijedu odnosno četvrtak od 9:30 do 10:00  kako je predviđeno programom za ostale sudionike), a onda na samom predavanju/radionici će biti popis za opravdavanje izostanaka. Nakon konferencije će te popise prodekan za nastavu poslati nastavnicima tako da nemate nikakvih problema u vezi tih izostanaka što se tiče postotaka dolaznosti na predavanja, nadoknade LV-a i sl.”

 

 

Srdačan pozdrav,

Centar za razvoj karijera FERIT-a

 

 

P.S. U ta dva dana jedino ne možemo opravdati izostanak s kontrolnih zadaća jer one ionako nisu “obavezne”, a i bilo bi nezgodno naknadno organizirati provjere znanja za nekoliko studenata s nekog predmeta. Međutim, i da imate čak i kontrolne zadaće ta dva dana, idite na kontrolne zadaće tih sat-dva, a ostatak dana iskoristite za “Koda i igara”.

 

P.P.S. Evo i dosadašnjih objava vezanih za ovo događanje:

https://www.facebook.com/officialferit/posts/1472482349537475

https://www.facebook.com/officialferit/posts/1470123283106715

https://stup.ferit.hr/index.php/2017/11/07/konferencija-koda-i-igara/