Rimac Automobili otvaraju ured u Osijeku i nastavljaju suradnju s FERIT-om

 

U petak  12. siječnja 2018. s početkom u 12 sati u prostoriji K2-12, u zgradi sveučilišnog Kampusa kolege iz Rimac automobila (Matija Gracin, Rajkumar Rajappan) održali su predavanje za studente dipl. sv. studija Automobilsko računarstvo i komunikacije, te za studente dipl. sv. st. Računarstvo.

Ovo predavanje je potvrda uspješnog nastavka suradnje Rimac Automobila i FERIT-a, te se ujedno najavilo otvaranje ureda Rimac Automobila u Osijeku.

 

Matija Gracin, direktor razvoja komponenti u Rimac Automobilima, navodi kako razlog njihovog dolaska poboljšanje suradnje s Fakultetom, ali i činjenica da Rimac Automobili kroz nekih mjesec do dva dana otvaraju ured u Osijeku, pa je ovo predavanje uvod u tu priču i poziv ljudima da se prijave.

Matija je dodao kako će ured u Osijeku biti čisto razvojni ured, istraživanje i razvoj (R&D). Imat će 10 do 15 zaposlenika, skoro isključivo inženjera, smjera elektrotehnike te nešto malo pratećeg osoblja i članova Project Managementa. Ideja je dio tvrtke koja se bavi razvojem iz Zagreba prebaciti u Osijek kako bi se ubrzao rad te zaposlili novi djelatnici. Natječaji za prvih nekoliko radnih mjesta u budućem osječkom uredu bit će raspisani ovih dana.
U prilogu možete pogledati koji su nas sve mediji pratili:

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/rimac-otvara-razvojne-centre-u-splitu-i-osijeku-razvija-novi-auto-i-gradi-kampus-kod-zagreba-foto-20180113

 

https://www.bug.hr/automobili/rimac-automobili-sire-se-u-osijek-i-split-2367

 

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/rimac-otvara-ured-razvojni-u-osijeku—502957.html

 

http://www.glas-slavonije.hr/353202/3/Rimac-Automobili-otvaraju-u-Osijeku-inzenjerski-razvojni-ured

 

http://sib.rtl.hr/vijesti/osijek/21571-rimac-automobili-otvaraju-ured-u-osijeku.html

 

http://www.mojosijek.hr/rimac-automobili-otvaraju-ured-osijeku/55441.html

 

http://osjecka.com/tvrtka-rimac-automobili-otvara-ured-u-osijeku/

 

https://www.youtube.com/watch?v=Cl72osfGFwE

 

https://www.youtube.com/watch?v=-cPSIQZzrvs

 

http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=70727