U srijedu, 24.1.2018. na FERIT-u nam u goste dolazi Mislav Javor!

Prostorija 2-31 u 15:00.

Vidimo se!

 

PREDAVANJE: Blockchain tehnologija i njene primjene
————————————————————-
Lokacija: FERIT Kneza Trpimirna 2B
Prostorija: 2-31
Datum i vrijeme: 24.1.2018. u 15:00h
TEMA: Blockchain tehnologija i njene primjene
PREDAVAČ: Mislav Javor
————————————————————-
Blokchain tehnologija je trenutno IN, i to je nešto o čemu svi u IT-u pričaju, pa čak i oni koji nisu u IT-u pokušavaju razumjeti što je to. Naglim porastom vrijednosti Bitcoina počelo se uvelike pričati o kriptovalutama i izvan IT industrije, no nisu svi svjesni da iza njih stoji blockchain tehnologija koja će se u budućnosti primjenjivati, ne samo u kriptovalutama, nego vjerojatno usvim sferama života. Ukoliko vas zanima tehnologija koja stoji iza kriptovaluta, a i same kriptovalute, ovo je predavanje za vas.
————————————————————-
IEEE Student branch Osijek je za drugo ovogodišnje predavanje odlučio dovesti osobu koja zna svoj posao, kojoj je uža specijalnost blockchain. Ukoliko su vam otkucaji porasli čitajući ovu najavu nemate razloga propustiti ovo predavanje. Predavač Mislav Javor dolazi iz Zagreba održati predavanje o blockchainu, te pobliže objasniti sve o primjenama ove tehnologije. Mislav je zaljubljenik u programiranje i poduzetnik, programira u sektoru blokchain tehnologije, te se primarno bavi razvojem pametnih ugovora na Ethereum platformi. Pored ostaloga, CEO-Founder AMPNet.io tvrtke koja se bavi primjenom blokchaina na Internet of Things tehnologije.

Pozivamo sve studente i zainteresirane, 24.1. (srijeda) u 15:00 na predavanje o blockchain tehnologiji i njenim primjenama.
Predavač: Mislav Javor