Nakon dva Osijek Mini Maker Fairea najavljujemo i treći, koji će se održati u subotu, 5. svibnja, u Elektrotehničkoj i prometnoj školi Osijek, od 10 do 16 sati.

Ako vam još nije potpuno jasno što je Maker Faire, detaljnije pročitajte ovdje.

Prijavite se kao izlagač, partner ili volonter

Ako i vi dijelite ljubav prema stvaralaštvu i želite podržati našu zajednicu i dodatno obogatiti sam događaj – na pravom ste mjestu. Želite sudjelovati kao izlagačiili voditelji radionice možete se prijaviti ovdje.  Šaroliku listu prošlogodišnjih izlagača možete pogledati ovdje.

Kao partner imate mogućnost upoznati različite dobne i interesne skupine ljudi među kojima se zasigurno nalaze i pojedinci koji su vaši (potencijalni) korisnici ili pak suradnici. Stoga, osigurajte da budite primjećeni na našem događaju kroz oblik promocije po vašem izboru – više o partnerskim prilikama pročitajte ovdje.

Maker Faire također traži i vrijedne volontere različitih afiniteta za raznovrsne poslove koji će omogućiti sajmu da zablista u najboljem mogućem svjetlu. Ako kroz zabavne i zanimljive zadatke želite naučiti nešto više o robotici, tehnologiji i raznim uradi sam kreacijama, a uz to steći i nova poznanstva, prijavite se ovdje!

Ako imate dodatnih pitanja, stojimo vam na raspolaganju te nas slobodno kontaktirajte.  Ako želite vidjeti što drugi rade, razmijeniti znanja ili samo provesti ugodan dan u druženju s kreativcima svih vrsta, posjetite nas – ulaz je besplatan!

Više informacija na poveznici: