Pozivamo vas na 13. izdanje Android Talksa koje će održati Filip Babić iz COBE-a i Robert Vargić. Teme talksa su “Android networking via Kotlin coroutines” i “Dagger vs. Koin“. 13. Android Talks održat će se u prostorijama tvrtka COBE 20.03.2018. godine s početkom u 17:30 sati.

Dagger vs. Koin

Svi stalno pričaju o Daggeru kako je odlična stvar za Dependency injection u Androidu. No postoji li možda drugi izvor istine? Uspjeli smo nagovoriti Robert da pređe na Kotlin te će on istražiti druge mogućnosti koje služe za DI poput Koina. Koje su prednosti a koje mane ova dva frameworka, vidjet ćete predavanju.

PREDAVAČ: Robert Vargić

Android networking via Kotlin coroutines

Svi već znaju da je Filip Kotlin fanatik. Za sebe kaže da će naći sve što može olakšati u Android developmentu i popraviti taj naš divni ekosustav. Ovaj Talks će pričati o tome kako može uljepšati Networking koristeći korutine, kako možete imati lijepu i ekspresivnu sintaksu za spajanje network requestova te kako možete mukotrpan posao oko mapiranja podataka i validacije provući kroz puno ludih generičkih funkcija/ekstenzija koje automatiziraju proces za vas.

PREDAVAČ: Filip Babić

 

PRIJAVA: bit.ly/2pbZqlA