Inchoo u suradnji s IEEE Student branch Osijek te FERITom organizira “IEEE Job Interview meeting” kako bi vama studentima približili iskustvo razgovora za posao. Radionica će se održati 11.4. u 13:30h u prostorijama FERITa (Campus – K1-15)

Radionicu smo podijelili u dva dijela. U prvom dijeli ćemo analizirati pristigle pisane prijave koje sadrže zamolbu za posao i životopis te ćemo ukazati na primjer dobre i loše prakse. U drugom dijelu ćemo napraviti simulaciju razgovora za posao i za ovaj dio tražimo zainteresirane studente koji bi htjeli sudjelovati u simulaciji. Tko zna; simulacija može postati pravi razgovor za posao ako se pokažeš kao dobar kandidat. 🙂

Ako želiš doći na radionicu, a u to vrijeme imaš predavanje ili auditorne vježbe – ne brini se! Organizatori su dogovorili s osobljem fakulteta da ti se opravda svaki izostanak.

Inchoo je prošle godine imao puno otvorenih natječaja za posao te smo u 2017.godini održali oko 70 razgovora za posao. Osim toga, imali smo dvadesetak konzultacija s osobama koje su tražili pomoć u svom profesionalnom usmjerenju.

Prijavu za sudjelovanje na događaju potraži na ovom linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPxd0BV2R-X4WjcBnnEvnr7GI9IIJ671Nn4Ntd4SJKUT0ShQ/viewform?c=0&w=1

Više detalja o događaju možeš vidjeti na službenom Facebook događaju: https://www.facebook.com/events/729354820787376/

Vidimo se! 🙂